Tuusula Trail Run

Päivitetty 31.10.2020

Tuusula Trail Run 1.11.2020 porrastetusti alkaen klo 11.00.


Huom!   Huomioithan että 10 km ja 20 km reiteillä suo-osuudella on märkää noin 500 m matkalla.


LÄHTÖLUETTELO JA TULOKSET

OPASTUS KILPAILUPAIKALLE

Osoite: Tuusulan ampumahiihtostadion, Tuusulan Urheilukeskus, Kilpailutie 12, 04300 Tuusula

Seuraa opasteita Tuusulan Urheilukeskukseen tieltä numero 45.

SARJAT, MATKAT ja OSALLISTUMISMAKSUT

Pojat / Tytöt alle16    5 km €7

Miehet / Naiset           10,5 km €25

Miehet / Naiset            21 km €35

Osallistumismaksuun kuuluu maskit kaikille tapahtumaan osallistujille, polkujuoksu, ajanotto (chippi), lämmin keitto ja juoma + kahvi, jäähallilla pesu.

Muille keitto + juoma + kahvi 7e.

LÄHTÖ

Tapahtuman lähtö suoritetaan minuutin välein tapahtuvina noin 10 henkilön aaltolähtöinä alkaen klo 11.


KORONA - VIRUSEPIDEMIAAN LIITTYVÄÄ TIETOA


1.      Tuusula Trailrun -tapahtumaan saa tulla vain terveenä. Tapahtumaan ei saa tulla, jos osallistujalla on mitään sairastumiseen viittaavia oireita, kuten yskää, kurkkukipua, ripulia, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja tai päänsärkyä.

2.      Mikäli kilpailija on tullut ulkomailta 14 päivää sitten maista joita koskee karanteeni, ei voi osallistua tapahtumaan.

3.      Lähikontakteja tulee välttää. Kaikessa tapahtumaan liittyvissä kontakteissa tulee olla aina vähintään 1-2 metrin turvaväli.

4.      Tuusula Trailrun tapahtumassa on käsidesiä tarjolla kilpailun lähdössä, maalissa ja  tapahtumakeskuksessa, wc.iden yhteydessä sekä kahviossa. WC.iden yhteydessä ja kahviossa on myös paperia korkean hygienian ylläpitämiseksi.

5.      Mikäli tapahtumassa todetaan tartuntatapaus, tartuntaketjujen selvitystä varten on tärkeää, että kilpailijoiden yhteystiedot ovat tarvittaessa saatavilla ja selvitettävissä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtumaan maanantaina 26.10.2020 mennessä ao osoitteessa

https://tuusulatrailrun.tapahtumiin.fi/fi/

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu on suoritettava 26.10. mennessä. Jälki-ilmoittautua voi myös paikanpäällä 7€ korkeammilla hinnoilla kilpailupaikan infoon viimeistään klo 10.30. Jälki-ilmoittautuminen maksetaan käteisellä, liikuntaseteleillä ja pankki- & luottokorteilla paikan päällä.

Juoksunumeroiden nouto infosta klo 9 alkaen. Info sijaitsee kilpailukeskuksessa Tuusulan ampumahiihtostadionilla.

Osallistujalistasta löytää paikan päällä oman juoksunumeronsa, numerot voi itse ottaa narulta.

PALKINNOT

Jokaisen sarjan voittajat palkitaan. Voittajat saavat maastojuoksukengät ja muita laadukkaita tuotteita sekä lahjakortteja.

Kaikki lapset palkitaan maalissa. Lisäksi kilpailussa jaetaan runsaasti arvontapalkintoja. Arvontapalkinnoista ilmoitetaan kuulutuksella ja palkinnot voi noutaa infosta.


REITTI- JA MAASTOKUVAUS

Reitti kiertelee Tuusulan Korpikylän ja Sammalojan poluilla. Maasto on vaihtelevaa ja polut on leveitä ja juostavia. Sopivimmat kengät ovat maastojuoksukengät tai nastarit. Huomioithan että 10 km ja 20 km reiteillä suo-osuudella on märkää noin 500 m matkalla.

Maastossa on järjestäjien vesipisteitä omien juoma-astioiden täyttöä varten 5km, 10km ja 15km kohdalla. Reitti on merkitty nauhoilla, kylteillä ja kalkilla maastoon.

Lähtö tapahtuu kilpailukeskuksesta ja reitin alkupäässä on leveä maaston osa jossa voi hakea hyvät paikat omalle vauhdinpidolle. Matka jatkuu helppoa kärrytietä pitkin, muutama pieni mäki ylitetään Korpikylässä. Savion puolelle tultaessa päästään pienemmille poluille ja käydään korkeahkon Harminkallion päällä. Harminkalliolle kiipeäminen ei harmita niin paljon, koska alastulo mäeltä on vauhdikas ja sitten päästäänkin suolle. Suon jälkeen käännytään Savion kentälle vievälle polulle. Kentän reunassa sijaitsee juomapiste virkistäytymistä varten. Kenttää ei kierretä vaan käännytään takaisin ja juostaan hakkuiden läpi ja kierretään kallio. Tien alituksen jälkeen on loivasta nousevaa polkua ja kärrypolkua muutamalle mäelle. 21 km juoksijat jatkavat ampumahiihtostadionilta toiselle kierrokselle, 10.5km juoksijat ottavat loppukirin maaliin.

2020 Reittikartta löytyy tästä

KAHVIO JA VARUSTEMYYNTI

Kilpailupaikalla on kahvio, jossa on tarjolla kahvia, virvokkeita ja pikkupurtavaa.

Tapahtumassa voi tehdä juoksuvarustehankintoja.


PUKEUTUMINEN JA PESEYTYMINEN

Pukeutumis- ja peseytymistilat Tuusulan jäähallilla.

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti on kisakeskuksen lähistöllä noin 200-400m kilpailukeskuksesta.


YHTEYSHENKILÖT JA LISÄTIETOA

Ratamestari Petri Tonteri

Esa Tihilä, esatihila@yahoo.co.uk

Erkki Helminen, erkki.helminen@kolumbus.fi


JÄRJESTÄJÄ

Tuusulan Voima-Veikot ry.

www.tvv.fi