Tuusula Trailrun 2023

Tuusula Trailrun

sunnuntaina 29.10.2023 klo 11


KILPAILUKESKUS JA OPASTUS KILPAILUPAIKALLE


Kilpailukeskus on Tuusulan Urheilukeskuksen ampuma-hiihtostadionilla. Pysäköintipaikalta kilpailukeskukseen on noin 200-400m.


Opastus kilpailukeskukseen Tuusulan Urheilukeskuksen risteyksestä tieltä numero 45. Kilpailukeskuksen osoite on Kilpailukuja, 04300 Tuusula.


TULOSPALVELU

Lähtölistat ja tulokset


JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN


Kilpailukeskuksessa klo 10.30 asti.


Pojat / Tytöt alle16 5 km               €15

Aikuiset ja perhe 5km                     €25

Miehet / Naiset 10,5 km                €32

Miehet / Naiset 21 km                    €42


Jälki-ilmoittautuminen maksetaan käteisellä tasarahalla, mobilepay.lla, liikuntaseteleillä ja pankki- & luottokorteilla paikan päällä.


 

REITIN MERKINTÄ, SARJAT, MATKAT


Kilpailureitti on merkitty maastoon sinikeltaisella nauhalla, paikoin maahan maalatulla valkoisella sekä kylteillä. Maastossa on myös opastajia risteyskohdissa.


Pojat / Tytöt alle 16v                     5 km

Aikuiset ja perhe                             5 km

Miehet / Naiset                               10,5 km

Miehet / Naiset                               21 km


Osallistumismaksuun kuuluu polkujuoksu, ajanotto (chippi), lämmin keitto ja juoma + kahvi, pesumahdollisuus jäähallilla.

 

KILPAILUNUMEROT

Kilpailunumeroiden nouto infosta klo 9 alkaen. Info sijaitsee kilpailukeskuksessa Tuusulan ampumahiihto-stadionilla. Hakaneuloja on tarjolla kilpailunumeroiden kiinnittämiseksi.

Kilpailunumerot kerätään maalissa.


Tarkista oma lähtönumero tvv.fi tai infotaululta. Jälki-ilmoittautuneet saavat numeronsa ilmoittautumisen yhteydessä.

 

LÄHTÖ


Kilpailun lähtö on klo 11.00. Kaikki sarjat lähtevät yhtä-aikaa.

 

PALKINNOT


Naisten ja miesten 21 km matkoilla voittajat palkitaan.


Kaikki muut palkinnot arvotaan osallistujien kesken. Arvonnassa on viisitoista palkintoa. Arvonnan voittajille ilmoitetaan kuulutuksella ja palkinnot voi noutaa infosta.

 

REITTI- JA MAASTOKUVAUS

Reitti kiertelee Tuusulan Korpikylän ja Sammalojan poluilla. Maasto on vaihtelevaa ja polut on leveitä ja juostavia. Sopivimmat kengät ovat maastojuoksukengät tai nastarit. Myös lenkkareilla voi juosta reitin turvallisesti. Maastossa on järjestäjien vesipisteitä omien juoma-astioiden täyttöä varten 5km, 10km ja 15km kohdalla. Reitti on merkitty nauhoilla, kylteillä ja kalkilla maastoon.


Lähtö tapahtuu kilpailukeskuksesta ja reitin alkupäässä on leveä maaston osa jossa voi hakea hyvät paikat omalle vauhdinpidolle. Matka jatkuu helppoa kärrytietä pitkin, muutama pieni mäki ylitetään Korpikylässä. Savion puolelle tultaessa päästään pienemmille poluille ja käydään korkeahkon Harminkallion päällä. Harminkalliolle kiipeäminen ei harmita niin paljon, koska alastulo mäeltä on vauhdikas ja sitten päästäänkin suolle. Suon jälkeen käännytään Savion kentälle vievälle polulle. Kentän reunassa sijaitsee juomapiste virkistäytymistä varten. Kenttää ei kierretä vaan käännytään takaisin ja juostaan hakkuiden läpi ja kierretään kallio. Tien alituksen jälkeen on loivasta nousevaa polkua ja kärrypolkua muutamalle mäelle. 21 km juoksijat jatkavat ampumahiihtostadionilta toiselle kierrokselle, 10.5km juoksijat ottavat loppukirin maaliin.


2023 Reittikartta ja GPS-jälki alla

 

WC JA PESEYTYMINEN


Jäähallin WC-tilat ja peseytymistilat on käytettävissä.

 

YHTEYSHENKILÖT JA LISÄTIETOA

Ratamestari Petri Tonteri

Esa Tihilä, esatihila@yahoo.co.uk

 

JÄRJESTÄJÄ

Tuusulan Voima-Veikot ry.

www.tvv.fi