Seura-asut

SK Uuden jäsenten (TVV ja KeU) on suositeltavaa käyttää yhtenäisiä, seuran asuja, esim. kuntorasteilla, suunnistuskoulussa ja kilpailuissa.


SK Uuden seura-asujen tilaaminen tapahtuu kumppanimme Noname Clubshop -palvelulla. Kaupasta löytyy sekä seuramme omalla designilla tehtyjä vaatteita/asusteita, että erilaisia yksivärisiä mustia housuja. Paidoista Battle on hyvinkin "tyköistuva", Caliper hieman väljempi malli kuin Battle ja uusimpana mallina on Titanium, mikä on "väljin" (regular mitoitus) ja V-kaula-aukolla ilman vetoketjua. Pitkähihaista, perinteistä ohutta suunnistuspaitaa, on myös toivottu ja se on lisätty listalle. Uutta on myös seuran pipo, mikä kannattaa tilata kylmempiin keleihin esim. Jukolan yöhön.
 

Minimitilausmäärä oman designin tuotteilla on 5 kpl/tuote (pipo ja pannat 10 kpl/tuote), joten tilausmäärien jäädessä alhaisemmaksi, voi hinta olla hieman korkeampi. Tästä ollaan yhteydessä asujen tilaajiin ja/tai yritetään saada lisää tilaajia ko. tuotteille. Asut toimitetaan toukokuun alussa minulle, jonka jälkeen koordinoin niiden jakelun tilaajille. Näin esim. Jukolan/Venlojen viestiin voit pukea seuran paidan päälle .

 Oleellista:

  • Kauppa sulkeutuu pe 8.3.2024 klo 23.59, jonka jälkeen ei voi enää tilata
  • Seuramme koodi on 00294SKu

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti
 

Klikkaa osoitteeseen (tai kopioi ao. osoite selaimeen):
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen (sähköposti) ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt. Muuten jo aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimivat, jos on viime kaudella jo tilannut tai jonkun toisen seuran osalta jo aiemmin tilannut.

2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa (sähköposti), oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seurakoodimme on: 00294SKu

3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa kaupan ollessa auki.

4. Ylhäällä kun skrollaa alaspäin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun. 

5. Merkitse tilaajaksi "Yksityishenkilö" ja täytä yhteystietosi.

6. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi/Proceed to Checkout” ) niin voi valita maksutapoja: Klarna, verkkomaksu, kortilla tai MobilePay.

7. Kun on maksanut, saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin saa maksuaikaa tilaukselleen.

Jos sinulle tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulee vaikeuksia, niin ota silloin yhteys minuun sporttisko(at)gmail.com tai 0504363456 tai kaupan teknisten asioiden osalta kari.arponen(at)nonamesport.com.

HUOM! Kauppa sulkeutuu siis ke 28.2. klo 23.59, jonka jälkeen kaupasta EI voi enää tilata.

Ystävällisin terveisin,

Minna Niemelä