Seura-asut

Hyvä SK Uuden suunnistaja,

Nonamen kaupan ”aukioloa” on pidennetty 28.3.2023 asti!

SK Uuden seura-asujen tilaaminen tapahtuu kumppanimme Noname Clubshop -palvelulla. Kaupasta löytyy sekä seuramme omalla designilla tehtyjä vaatteita/asusteita, että erilaisia yksivärisiä mustia housuja. Paidoista Caliper -paita on hieman väljempi malli kuin Battle.

Minimitilausmäärä oman designin tuotteilla on 5 kpl/tuote (kaupassa olevilla hinnoilla) ja nyt tarvitaan lisätilaajia esim. tuuliliiivistä, Battle paidasta sekä ”pannoista”! Asut toimitetaan kesäkuun alussa eli Jukolan/Venlojen viestiin voit pukea seuran paidan päälle .

 Oleellista:

  • Kauppa sulkeutuu TI 28.3.2023 klo 23.59, jonka jälkeen ei voi enää tilata
  • Seuramme koodi on 00294SKu

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti

Klikkaa osoitteeseen (tai kopioi ao. osoite selaimeen):
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen (sähköposti) ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt. Muuten jo aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimivat, jos on viime kaudella jo tilannut tai jonkun toisen seuran osalta jo aiemmin tilannut.

2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa (sähköposti), oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seurakoodimme on: 00294SKu

3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa kaupan ollessa auki.

4. Siinä ylhäällä skrollaa alaspäin niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun. 

5. Merkitse tilaajaksi "Yksityishenkilö" ja täytä yhteystietosi.

6. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi/Proceed to Checkout” ) niin voi valita maksutapoja: Klarna, verkkomaksu, kortilla tai MobilePay.

7. Kun on maksanut, saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin saa maksuaikaa tilaukselleen.

8. Seuran tuotteet ovat valmiina toukokuun puolivälissä ja ne toimitetaan seuran asuvastaavalle, joka koordinoi tuotteiden jaon tilaajille.

Jos sinulle tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulee vaikeuksia, niin silloin yhteys minuun sporttisko(at)gmail.com tai yhteistyökumppanin puolelta  kari.arponen(at)nonamesport.com.

HUOM! Kauppa sulkeutuu siis Ti 28.3. klo 23.59, jonka jälkeen kaupasta EI voi enää tilata.

Ystävällisin terveisin,

Minna Niemelä

PS. Omien nettiyhteyksien toimivuus kannattaa toki testata ennen viimeistä hetkeä, että tilaus onnistuu ongelmitta, niin tarvittaessa ehdimme vielä jotain tehdä asialle ennen kaupan sulkeutumista.