Tule suunnistamaan ja ulkoilemaan pääsiäisenä!

6.4.2020

SK Uusi, KeU ja TVV ovat päättäneet järjestää jäsenilleen erikoisohjelmaa vastapainoksi koronan kurittamalle arjelle. Olemme valmistelleet tekemistä jokaiselle pääsiäispäivälle (4 pv) perjantaista maanantaihin.

Ohjelma on omatoimista ja noudatamme järjestelyissä valtakunnallisia koronasuosituksia ja Suunnistusliiton ohjeita. Emme siis kokoonnu tai kulje ryhmissä vaan kuntoilemme oman lähipiirimme kanssa. Ajanottoa eikä mitään kokoontumisia ole. Kaveria voi moikata metsässä kauempaa 😊

Jokaiselle päivälle on tarjolla yksi suunnistusrata ja yksi ns. ”sohvasuunnistus”.

·       Suunnistusradat ovat mukavia poimintoja SK Uuden harjoituspankista. Harjoituspaikoiksi on valikoitunut Hyrylän Huhtariihi, Keravan Talma ja kaksi lähiseuran karttaa. Jokainen rata sopii esimerkiksi vaellukseksi ja lenkin pituutta voi säätää itselleen sopivaksi.

·       Sohvasuunnistus on ylimääräistä suunnistus -aiheista huvia. Se on joko ns. palapeli, komppassinkäyttöleikki tai muistisuunnistus. Tarkemmat ohjeet löytyvät myöhemmin itse leikistä. Urheilukeskukseen tehdystä leikistä piirtyy suunnistusrata, ja maastoon on viety rasteille palat pääsiäisen keltaista kuitunauhaa. Radan pituus kävellen on n. 1h 15min.

Lenkkejä voi tehdä missä järjestyksessä itse haluaa tai valita lenkeistä vain itseään eniten kiinnostavat. Eli esimerkiksi maanantaille merkityn aktiviteetin voi valita heti perjantaiksi.

Kartat, ohjeet ja muu materiaali jaetaan SK Uuden Nimenhuudossa (ks. alla ohjeet). Kartta ja muu materiaali tulostetaan ensisijaisesti itse. Mikäli sinulla ei ole väritulostinta, voit toimia seuraavasti:

·       KeU: Karttatulosteita on KeU -pirtillä, mutta kartan saamiseksi tarvitset ”asiointi-ajan” Timo Sirolalta. Ole yhteydessä Timoon.

·       TVV: Karttatulosteet ja siihen liittyvä asiointi tapahtuu Petri Tonterin kautta. Ole yhteydessä Petriin p. 040 775 0562.

Harjoituksien osalta toimi näin:

1.       Kirjaudu SK Uuden Nimehuutoon. TÄSTÄ

a.       SK Uuden Nimenhuutoon voivat kirjautua kaikki KeU:n ja TVV:n jäsenet.

b.       Jos tarvitset kirjautumisessa apua, ole yhteydessä Terhi Latvalaan p. 040 358 9275.

2.       Selaa Nimenhuudon ”PÄÄSIÄISTREENIT” tapahtumia valitaksesi itseäsi kiinnostavia tapahtumia ja sisältöjä.

a.       Voit selata tarjontaa klikkaamalla harjoituksen auki ja avaamalla pdf -kartat ja ohjeet.

3.       Tulosta valitsemasi kartta ja ohjeet. Mikäli haluat karttatulosteen, toimi kuten aiemmin kerrottu.

4.       Tee suunnistuslenkki tai sohvasuunnistus itsellesi sopivana ajankohtana!

5.       Laita kuvia ja fiilisiä SK Uuden someen tai jos et voi laittaa itse, lähetä kuva Markku Sormuselle.Mukavaa pääsiäistä!

Lisätietoja SK Uusi Mari Tuomaala p. 040 5877256 tai seurojen puheenjohtajat.