TuplaSprintti 2016

TULOKSET ja REITTIHÄRVELIT

Kilpailuohjeet & lähtölistat

Ratamestarin ja Valvojan lausunnot

Ratamestarin lausunto

Tämänvuotinen tuplasprintin ensimmäinen kilpailu suunnistetaan maastossa jossa ei ole suunnistettu koskaan aiemmin. Maasto on vaihtelevaa sprinttisuunnistusmaastoa, jossa on taajamaa ja metsää. Reitinvalintavaihtoehtoja löytyy jokaiselle.

Maastoa leimaa autojen paljous. Kartalla radat voivat näyttää selkeiltä ja yksinkertaiselta, mutta autojen määrä saattaa yllättää.

Kilpailun toisessa osassa on vaihtelevuutta ja vauhdinpitoakaan ei rajoiteta.

Petri Tonteri

Ratamestari


Valvojan lausunto

Tämänvuotinen Tuplasprintti suunnnistetaan Etelä-Hyrylässä - Skavabölessä. 1. kilpailu on neitseellistä sprinttisuunnistusmaastoa. Kilpailualue on Suomen suurin autokauppakeskittymä, joka antaa kilpailulle omanlaisensa luonteen. Toinen kilpailu käydään taajama-alueella, jossa on puistoalueita, rivitalo- ja kerrostaloasutusta sekä julkisia että liikerakennuksia. Radat on laadittu siten, että reitinvalintatehtäviä riittää kaikille. Ratojen suunnittelussa ei ole kikkailtu.

Vaikka tapahtuma on sunnuntaina, alueella on liikennettä jonkun verran joten suunnistajien täytyy kiinnittää huomiota muihin alueella liikkuviin. Hyrylän keskustan läpikulkevaa nelikaistaista tietä (#45) ei saa ylittää missään tapauksessa, tien puolelta toiselle siirrytään vain alikulkujen kautta.

Suunnistajia pyydetään huomioimaan kielletyt alueet ja noudattamaan kartan kuvausta täsmällisesti. Hyvä yhteistyö muiden kanssa pitää lajimme elossa ja virkeänä.

Hyvää Tuplasprinttiä!

Risto Sirola

Kilpailukutsu

Avoin kansallinen TuplaSprintti sprinttisuunnistuskilpailu Sunnuntaina 7.8.2016, alkaen klo 10 Tuusulan Hyrylässä

Kaksiosainen henkilökohtainen kilpailu klo 10 ja klo 12.30 Henkilökohtaisen kilpailun tulokset lasketaan yhteisaikojen perusteella.

25.7.2016 Päivitys Huom! Lähtöjä on aikaistettu yhdellä tunnilla varmistaaksemme kisa-alueen turvallisuutta!

Sarjat:

Henkilökohtainen

* H21A, C, H10-H80

* D21A, C, D10-D75

Ilmoittautumiset:

Seurakohtaiset ilmoittautumiset on oltava perillä maanantaina 1.8.2016 klo 24.00 mennessä käyttäen IRMA-ilmoittautumispalvelua https://irma.suunnistusliitto.fi.

Jälki-ilmoittautumiset:

Jälki-ilmoittautumiset tulee tehdä torstaina 4.8.2016 klo 24.00 mennessä kaksinkertaisin maksuin käyttäen IRMA –ilmoittautumispalvelua.

Lisenssi on oltava maksettuna ilmoittautumishetkellä. Kilpailijoita, joilla ei ole voimassaolevaa lisenssiä ei hyväksytä kilpailuun. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava lisenssin ja emit-kortin numero.

Opastus:

Opastus kilpailupaikalle Helsingistä ,Hyvinkään ja Keravan / Järvenpään suunnasta tuleville tieltä nro 45 Tuusulan Urheilukeskuksen risteyksestä, josta matkaa kilpailukeskukseen 500m (Hyrylän entinen urheilukenttä, Moukarinkuja, 04300 TUUSULA).

Pysäköinti:

Pysäköintipaikat sijaitsevat kilpailukeskuksessa.

Lähdöt:

Henkilökohtaisen kilpailun ensimmäinen lähtö: klo 10.00 ja toisen kilpailun ensimmäinen lähtö on klo 12.30.

Kartta:

Sprinttisuunnistuskartta 1:4 000, 07/2016, A4 Tulostekartta muovikotelossa.

Toimihenkilöt: Kilpailun johtaja: Esa Tihilä, esatihila@yahoo.co.uk, 040 480 7098

Ratamestariryhmän johtaja: Petri Tonteri

Tiedottaja: Samuli Seppälä samuli.seppala@kotikone.fi