Suunnistusasujen tilaus ensi kesäksi NYT ! - asut verkkokaupassa, verkkokauppa sulkeutuu 28.2. klo 23:59

18.2.2022

Hei,

Ensi kesänä TVV, KeU ja SK Uusi tarjoavat suunnistusvarusteita SK Uuden kuosissa (muita seura-asuja ei tilata).

Toimittajamme vaihtuu Nonameksi, jolla kaikki asut tilataan verkkokaupasta. Hyvät kuvat malleista, koot ja kokotaulukot on verkkokaupan SK uuden sivuilla, ks. alla oleva linkki.

Nyt kannattaisi aktivoitua, mikäli haluaisi saada asun Jukolan ja Venlojen viestiin! viestit juostaan SK Uuden nimissä - ja toivottavasti siis asuissakin!


Verkkokauppa sulkeutuu jo 28.2. klo 23.59

Tämän jälkeen asuja valmistetaan vasta loppukesästä/ syksyllä. 

Asuja voi sovittaa VAIN 28.2. Paijalan koululla TVV:n jumpan yhteydessä klo 18-19. 

Mutta tilata voi toki ilman sovitustakin. 


Suunnistuskoulun tilaukset tehdään suunnistuskoulun alettua. 

Sen prosessin nopeuttamiseksi tilaamme tässä yhteydessä suunnistuskoululle sovitusasuja seuran omistukseen (joka toinen koko), jolloin näytekokoja ei tarvita jatkossakaan.


Minimitilaus SK uuden väreissä oleville tuotteille (yläosat) on 5 kpl. Jos määrät eivät täyty niin rahat saa takaisin. 

terveisin Timo S. ja Mari T

Alla Nonamen ohjeet:

SK UUSI seura-asujen tilaus.

SK UUSI seura-asujen tilaaminen tapahtuu kumppanimme noname clubshop palvelulla. Toimintamalli yksinkertaistaa laskutusta ja tilausten keräämistä ja vapauttaa ydinhenkilöiden aikaa seuran muihin ydintoimintoihin.


Oleellista:

  1. Kauppa sulkeutuu MA 28.2.2021 klo 23.59
  2. Seuramme koodi on 00294SKu

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

Noname Club Shop

Store information Noname Club Shop Nomade Collection Oy Ab Meijerinkatu 7 65100 VAASA Suomi Email us: clubshop@nonamesport.com

clubshop.nonamesport.com


1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen (sähköposti) ja salasanan, jos ei ole ennen tehnyt.  Muuten jo aiemmin tehty käyttäjätunnus ja salasana toimivat, jos on esim.  jonkun toisen seuran osalta jo aiemmin tilannut.


2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa (sähköposti), oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seurakoodimme on: 00294SKu


3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa kaupan ollessa auki.


4. Siinä ylhäällä skrollaa alaspäin niin pääsee eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun.


5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.


6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin saa maksuaikaa tilaukselleen.


7. Seuran tuotteet ovat valmiina  toukokuun alkuun ja toimitettuna seuralle, jossa jako seuralaisille tapahtuu.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Jos teille tulee kysyttävää tai vaiheuksia tilauksen tekemisessä, niin verkkokauppaongelmissa auttaa kari.arponen(at)nonamesport.com ja muissa seura-asu-asioissa työryhmä timo.sirola(at)gmail.com ja mari.tuomaala(at)live.fi.

Omien nettiyhteyksien toimivuus kannattaa toki testata ennen viimeistä hetkeä, että tilaus onnistuu ongelmitta, niin tarvittaessa ehdimme vielä jotain tehdä asialle ennen kaupan sulkeutumista.

HUOM!

Kauppa sulkeutuu siis MA 28.2. klo 23.59, jonka jälkeen kaupasta EI voi enää tilata ennen seuraavaa avauskertaa.