Tuusula Trail Run

Tuusula Trail Run 28.10.2018, alkaen klo 11.00

Tuusulan Olympiakasarmin kenttä, Rykmentintie, 04300 TUUSULA


OPASTUS KILPAILUPAIKALLE

Tuusulan Uimahallilta, Rykmentintie 1, 04300 Tuusula


SARJAT, MATKAT ja OSALLISTUMISMAKSUT
Pojat / Tytöt alle16 5 km €7
Miehet / Naiset 10,5 km €25
Miehet / Naiset 21 km €35


Osallistumismaksuun kuuluu polkujuoksu, ajanotto (chippi), varusteiden vaihto ja peseytyminen uimahallilla, lämmin keitto ja juoma. Muille keitto + juoma 7e.

Tapahtuma on mitoitettu maksimissaan 500 kilpailijalle.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtumaan 24.10.2018 mennessä https://tuusulatrailrun.tapahtumiin.fi

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu on suoritettava 24.10. mennessä. Jälki-ilmoittautua voi myös paikanpäällä 7€ korkeammilla hinnoilla kilpailupaikan infoon viimeistään klo 10.30. Jälki-ilmoittautuminen maksetaan käteisellä, liikuntaseteleillä ja pankki- & luottokorteilla paikan päällä.
Juoksunumeroiden nouto infosta klo 9 alkaen. Info sijaitsee kilpailukeskuksessa Olympiakasarmin kentällä.
Osallistujalistasta löytää paikan päällä oman juoksunumeronsa, numerot voi itse ottaa narulta.

PALKINNOT

Jokaisen sarjan voittajat palkitaan. Voittajat saavat maastojuoksukengät ja muita laadukkaita tuotteita sekä lahjakortteja.
Kaikki lapset palkitaan maalissa. Lisäksi kilpailussa jaetaan runsaasti arvontapalkintoja. Arvontapalkinnoista ilmoitetaan kuulutuksella ja palkinnot voi noutaa infosta.

REITTI- JA MAASTOKUVAUS

Reitti kiertelee Tuusulan Korpikylän ja Sammalojan poluilla. Maasto on vaihtelevaa ja polut on leveitä ja juostavia. Sopivimmat kengät on maastojuoksukengät tai nastarit. Myös lenkkareilla voi juosta reitin turvallisesti. Maastossa on järjestäjien vesipisteitä omien juoma-astioiden täyttöä varten 5km ja 10 km kohdalla. Reitti on merkitty nauhoilla, kylteillä ja kalkilla maastoon.
Lähtö tapahtuu kilpailukeskuksesta ja reitin alkupäässä on leveä maaston osa jossa voi hakea hyvät paikat omalle vahdinpidolle. Matka jatkuu helppoa kärrytietä pitkin, muutama pieni mäki ylitetään Korpikylässä. Savion puolelle tultaessa päästään pienemmille poluille ja käydään korkeahkon Harminkallion päällä. Harminkalliolle kiipeäminen ei harmita niin paljon, koska alastulo mäeltä on vauhdikas ja sitten päästäänkin suolle. Suon jälkeen käännytään Savion kentälle vievälle polulle. Kentän reunassa sijaitsee juomapiste virkistäytymistä varten. Kenttää ei kierretä vaan käännytään takaisin ja juostaan hakkuiden läpi ja kierretään kallio. Tien alituksen jälkeen on loivasta nousevaa polkua ja kärrypolkua muutamalle mäelle. 21 km juoksijat jatkavat olympiakasarmilta toiselle kierrokselle, 10.5km juoksijat ottavat loppukirin maaliin.

2018 reittikarttaan voi tutusta tästä linkistä

KAHVIO JA VARUSTEMYYNTI

Kilpailupaikalla on kahvio, jossa on tarjolla kahvia, virvokkeita ja pikkupurtavaa.
Tapahtumassa voi tehdä juoksuvarustehankintoja.

PUKEUTUMINEN JA PESEYTYMINEN

Pukeutumis- ja peseytymistilat Tuusulan uimahallilla (250m). Osallistuja ilmoittaa kassalla olevansa polkujuoksutapahtuman osallistuja ja saa kassalta rannekkeen jolla pääsee pesulle ja saunaan ja myös uimaankin jos niin haluaa. Pukeutuminen ennen kilpailua onnistuu uimahallin alakerran liikuntatilojen pukutiloissa.


PYSÄKÖINTI
Pysäköinti on kilpailukeskuksessa.

YHTEYSHENKILÖT JA LISÄTIETOA WWW.TVV.FI
Ratamestari Petri Tonteri
Esa Tihilä, esatihila@yahoo.co.uk
Erkki Helminen, erkki.helminen@kolumbus.fi

JÄRJESTÄJÄ
Tuusulan Voima-Veikot ry.
www.tvv.fi


Harminkallio

Suolla

Polkua

Vuoden 2016 Tulokset löytyvät Tulospalvelun sivuilta


Tuusula Trail Run 2015 juostiin harmaassa raikkaassa syyssäässä. Tapahtuma oli onnistunut ja järjestäjä kiittää juoksijoita ja yhteistyökumppaneita hyvästä päivästä!

KUVIA kilpailukeskuksen ympäristöstä (kuvaaja Vilkko ja muut)

KUVIA reitiltä( kuvaaja Toni Ikonen)TULOKSET 2015

TULOKSET 2014

KISAKUVIA 2014


Alla vuoden 2014 videokuvaa tunnelmista kilpailijan videoimana:

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti