Tuusula Trail Run

23.10.2016 klo 11:00

PAIKKAKUNTA, LÄHTÖPAIKKA
TUUSULA, Tuusulan Urheilukeskus, Kilpailukuja 7, 04300 TUUSULA

Yhteislähtö klo 11

SARJAT, MATKAT ja OSALLISTUMISMAKSUT

Pojat / Tytöt alle16 5 km 7€
Miehet / Naiset 10,5 km 25€
Miehet / Naiset 21 km 35€

Osallistumismaksuun kuuluu polkujuoksu, ajanotto (chippi), lämmin keitto ja juoma + kahvi. Muille hernekeitto + juoma + kahvi 7e.

Tapahtuma on mitoitettu maksimissaan 500 kilpailijalle.
Tulospalvelun sivut on avattu! Tulosten online seuranta löytyy suoraan tästä linkistä ja siellä on myös lähtölistat.


ILMOITTAUTUMINEN 2016 Kilpailuun ilmoittaudutaan käyttäen ilmoittautumispalvelua allaolevasta linkistä 19.10.2016 mennessä

ILMOITTAUDU


Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu on suoritettava 19.10. mennessä. Jälki-ilmoittautua voi myös paikanpäällä 7€ korkeammilla hinnoilla kilpailupaikan infoon viimeistään klo 10.30. Jälki-ilmoittautuminen maksetaan käteisellä, liikuntaseteleillä ja pankki- & luottokorteilla paikan päällä.

Juoksunumeroiden nouto infosta klo 9 alkaen. Info sijaitsee kilpailukeskuksessa ampumahiihtostadionilla.

Osallistujalistasta löytää paikan päällä oman juoksunumeronsa, numerot voi itse ottaa narulta.PALKINNOT
Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan. Voittajat saavat Inovin maastojuoksukengät ja muita Inovin laadukkaita tuotteita

sekä lahjakortteja.


Kaikki lapset palkitaan maalissa. Lisäksi kilpailussa jaetaan runsaasti arvontapalkintoja.Palkitsemiset suoritetaan

klo 12 lapset ja nuoret 5km

klo 12.15 10.5 km

klo 13.15 21 km


REITTI- JA MAASTOKUVAUS

Reitti kiertelee Tuusulan Korpikylän ja Sammalojan poluilla. Maasto on vaihtelevaa ja polut on leveitä ja juostavia. Sopivimmat kengät on maastojuoksukengät tai nastarit. Myös lenkkareilla voi juosta reitin turvallisesti. Maastossa on järjestäjien vesipisteitä omien juoma-astioiden täyttöä varten 5km ja 10 km kohdalla. Reitti on merkitty nauhoilla, kylteillä ja kalkilla maastoon.

Lähtö tapahtuu kilpailukeskuksesta ja reitin alkupäässä nurmikentän reunassa voi hakea jonossa hyvät paikat omalle vahdinpidolle. Matka jatkuu helppoa kärrytietä pitkin, muutama pieni mäki ylitetään Korpikylässä. Savion puolelle tultaessa päästään pienemmille poluille ja käydään korkeahkon Harminkallion päällä . Harminkalliolle kiipeäminen ei harmita niin paljon, koska alastulo mäeltä on vauhdikas ja sitten päästäänkin suolle. Suon jäkeen käännytään Savion kentälle vievälle polulle. Kentän reunassa sijaitsee juomapiste virkistäytymistä varten. Kenttää ei kierretä vaan käännytään takaisin ja juostaa tuoreiden hakkuiden läpi ja kierretään kallio. Tien alituksen jälkeen on helppoa polkua ja kärrypolkua, muutamalla mäellä kuitenkin käydään. 21 km juoksijat jatkavat ampumahiihtostadionilta toiselle kierrokselle, 10.5km juoksijat ottavat loppukirin maaliin.


Vuoden 2016


kuvia juoksijoista ja reitiltä

Reittikartta 10.5/21kmLISÄTIETOJA
Kilpailupaikalla on kahvio, jossa on tarjolla kahvia, virvokkeita ja pikkupurtavaa. Pukeutumis- ja peseytymistilat Tuusulan Urheilukeskuksessa. Arvotavarat voi jättää säilytykseen ampumahiihtostadionin infoon.

Tapahtumassa voi tehdä juoksuvarustehankintoja. Paikalla on Pekkasport joka on erikoistunut maasto- ja suunnistuskenkien ja varusteiden myyntiin. Pekkasportilta löytyvät valikoimista mm Inovin, Salomonin, Icebugin ja Trimtexin kenkiä ja vaatteita.

YHTEYSHENKILÖT
Ratamestari Petri Tonteri
Esa Tihilä, esatihila@yahoo.co.uk
Julia
Jacobsson, julia.jacobsson@elisanet.fi

JÄRJESTÄJÄSEURA

Tuusulan Voima-Veikot ry.


*Tuusula Trail Run 2015 juostiin harmaassa raikkaassa syyssäässä. Tapahtuma oli onnistunut ja järjestäjä kiittää juoksijoita ja yhteistyökumppaneita hyvästä päivästä!


Harminkallio

Suolla

Polkua

Alla vuoden 2014 videokuvaa tunnelmista kilpailijan videoimana:

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti