Ampumahiihtoa Tuusulassa

Tuusulan Voima-Veikot on pääkaupunkiseudun ainoa urheiluseura,
jossa voi harrastaa ampumahiihtoa. Seurassa on noin 50 lisenssin lunastanutta
ampumahiihtäjää alle 11 vuotiaiden sarjasta veteraanisarjoihin. Seura harjoittelee Tuusulan urheilukeskuksen itäkulmassa sijaitsevalla ampumahiihtostadionilla, johon kuuluu 29 paikkainen ampumapenkka taululaitteineen sekä asfaltoitu rullahiihtorata kesäharjoittelua varten. Seuralla on säännölliset yhteisharjoitukset yleensä maanantai- ja keskiviikkoiltaisin noin elokuun alusta juhannukseen saakka. Lisäksi seura järjestää leirejä, valmennustapahtumia sekä kilpailuja.

Ampumahiihtoharrastus on helpointa aloittaa NAPSU-leirin ja ampparikoulun kautta, joiden jälkeen on mahdollista osallistua seuran harjoituksiin.Harrastuksen aloittaminen onnistuu seuran aseella ennen oman hankkimista.

Tervetuloa tutustumaan


NAPSU ampumahiihtoleirit

Leiri on tarkoitettu yli 9-vuotiaille ampumahiihdostakiinnostuneille nuorille sekä heidän vanhemmilleen. Päivän kestävällä leirillä tutustutaan lajin perusteisiin painottuen ammuntaan ja lajin turvallisuuteen.Leirin jälkeen osallistujat ovat valmiimpia siirtymään ampumahiihtokouluun tai seuran lajiharjoituksiin.

Leiripäivän järjestää Tuusulan Voima-Veikot

Paikka ja aika: Tuusulan ampumahiihtostadion, Tuusulan Urheilukeskus, Kilpailutie 12, 04300 Tuusula.

NAPSU-päivät keväällä
- NAPSU 1, lauantai 18.4.2020 klo 9-16
- NAPSU 2, lauantai 16.5.2020 klo 9-16

Ilmoittautumiset ja kyselyt: jukka.leikos ato kolumbus.fi . Paikat
täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirihinta 50€ sisältää vakuutuksen (ampparipassi), opetuksen,
laina-aseet, patruunat, taulut, diplomin jne.

Hintaan eivät kuulu ruokailu. Lapsen vanhemman toivotaan olevan mukana
koko päivän. Leiriläisillä on mahdollisuus osallistua erilliseen ampumahiihtokouluun
(50 €) kolmella seuraavalla viikolla.

Yleistieto ampumahiihtokoulusta.


V-V:n ampumahiihtojaosto sai 10.000 euroa Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistukea ampumahiihtotoiminnan kehittämiseen

29.4.2019 Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt liikunta- ja urheiluseuroilleyhteensä 3,7 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Seuratuen avulla lisätään lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuetaan paikallista seuratoimintaa ja liikunnallisen elämäntavan edistämistä. Avustuksella kehitetään myös vapaaehtoistyötä seuroissa. Seuratukea myönnettiin yhteensä 395 hankkeelle. Niistä uusia hankkeita on 258 ja jatkoa aiemmalle hankkeelle 137. Avustukset kohdistuvat 114 eri kuntaan. Seurojen yhteishankkeita on 50 ja niiden kautta tuella on vaikutusta hakijaseuran lisäksi 143 muun seuran toimintaan. Ensimmäistä kertaa seuratukea saavia seuroja on 107. Linkki OKM:n sivuille