TV-V:n ampumahiihtojaosto sai 21.000 euron avustuksenUrlus-säätiöltä!

Ampumahiihtojaosto haki 2017 vuoden lopulla Urlus-säätiöltä avustusta ampumahiihdon olosuhteiden kehittämiseen. Tavoitteenamme on parantaa pääkaupunkiseudun ampumahiihtotoiminnan jatkamisen ja laajentamisen edellytyksiä sekä ampumahiihdon harjoitteluolosuhteita Tuusulan ampumahiihtoradalla. Lisäksi hankkeessa otetaan huomioon ampumahiihtotoiminta myös Espoon Lahnuksen radalla. Urlus-saatiö on käsitellyt hakemukset ja myöntänyt TVV:n ampumahiihtojaostolle hanketta varten yhteensä 21.000 euron avustuksen.

Tavoitteemme on nyt rakentaa Tuusulan ampumahiihtoradalle opetus- ja testausalue, joka on varustettu modernilla elektronisella ampumatekniikan harjoittelu- ja testipisteellä. Lisäksi
opetus- ja testausalueelle on tarkoitus mahdollistaa (testipenkin avulla) aseiden ja patruunoiden testaamiseen. Avustusta voidaan käyttää myös ampumahiihtoaseiden hankintaan, joiden avulla varmistetaan ampumahiihdon harrastustoiminnan laajentamista.
Urlus-säätiöstä löytyy lisätietoja: www.urlus.fi.

Hakemuksesta ja hankesuunnitelmasta lisätietoja Jarmo Leskiseltä.

Tuusulan Jarmo Laakso ampumahiihtoliiton hallitukseen

Suomen Ampumahiihtoliiton syyskokous pidettiin lauantaina 18.11.2017 Joensuussa.
2018 vuoden toimintasuunnitelma- ja talousarviopäätösten lisäksi kokouksessa valittiin hallituksen erovuoroisten jäsenten tilalle vuosille 2018-2019 Jarmo Laakso Tuusulasta, Sanna-Leena Perunka Helsingistä ja Jouni Rinta-Keturi Kurikasta. Heidän lisäkseen hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki Seinäjoelta, varapuheenjohtajat Timo Heinonen Joensuusta ja Petri Rolig Hämeenlinnasta sekä hallituksen jäsenet Timo Mäkinen Raahesta, Tomi-Pekka Riihivuori Joensuusta ja Anne Talvensaari-Mattila Oulusta.


_______________________________________________________________

Ampumahiihtoliitto on myöntänyt kultaisen ansiomerkin TV-V:n Juha Seppälälle ansiokkaasta työstä ampumahiihdon parissa .

Ampumahiihtojaoston puheenjohtaja Tero Pyssysalo luovutti ansiomerkin Juha Seppälälle ah-jaoston syksyn palkitsemistilaisuudessa.

Tuomas Harjula ja Jaakko Ranta MM-kilpailuihin

Suomen Ampumahiihtoliitto on nimennyt urheilijat Brezno-Osrblie:in, Slovakiassa 21.-28.2.2017 kilpailtaviin ampumahiihdon nuorten MM-kilpailuihin. Odotetusti joukkueessa ovat mukana TVV:n tuusulalaiset Jaakko Ranta ja Tuomas Harjula. Koko joukkue:
N19: Saana Lahdelma, Maija Keränen, Jenni Keränen, Heidi Nikkinen
N21: Jessika Rolig, Jenny Fellman, Johanna Pykäläinen
M19: Tuomas Harjula, Santtu Panttila, Otto Invenius
M21: Tero Seppälä, Jaakko Ranta, Tuukka Invenius, Vili Sormunen

_____________________________________________________________

Ampumahiihtojaoston kokoonpano vuonna 2017:

puheenjohtaja Tero Pyssysalo

jäsenet :Tiina Laine,Markku Nieminen, Raimo Joensuu, Rauno Ranta, Pauli
Wallenius, Jarmo Leskinen ja Panu Rainio