Vanhempien lasten harjoitusryhmä, Taitohipot

 

o 11-14 vuotiaiden toiminta seurassa

o Toiminta talvikaudella

 


11-14 -vuotiaiden toiminta seurassa

11+ ikäiset nuoret, Taitohipot, seuraavat pääasiassa Vauhtihippojen ohjelmaa, joka löytyy tästä linkistä.

Vanhemmat nuoret voivat halutessaan liittyä Valmennusryhmään. Ryhmän harjoituksiin voi myös osallistua kokeiluluontoisesti. Valmennusryhmään kuulumisen minimivaatimuksena on, että pärjää yksin suunnistusradalla. Ilmoittautuminen valmentajalle on välttämätöntä.  

Tuusulan Voima-Veikkojen suunnistusjaosto pyrkii jälleen kaudella 2014 parantamaan 11-14 vuotiaiden harrastusmahdollisuuksia. Tämän ikäryhmän toiminnan kehittäminen on myös suunnistusliiton tavoite (ks. www.ssl.fi).

Seuran omien harjoitusten lisäksi SK Uutta edustavat lapset ja nuoret voivat hyödyntää SK Uuden  taitoharjoituksia. SK Uuden toiminnasta löytyy lisätietoa osoitteesta: http://skuusi.sporttisaitti.com/

 


Toiminta talvikaudella (lokakuu-huhtikuu)

Sisäharjoitukset/jumppa

11-14 ikäiset voivat osallistua sisäharjoituksiin Paijalan koululla maanantaisin klo 18.30-19.30. Lisätiedot Rastikoulun sivuilla.

TVV:n lasten sisäharjoitukset järjestetään talvikaudella Paijalan koululla (Paijalantie 44, Tuusula). Tavoitteena on tarjota Keski-Uudenmaan suunnistaville lapsille yhteinen liikuntatuokio myös talvella sisältäen liikuntaa, hauskoja leikkejä ja myös sisällä suoritettavia suunnistustaitoja ja tekniikoita harjoittavia harjoituksia. Harjoitukset on suunniteltu 6 - 12 vuotiaille lapsille.

Nuorten juoksutekniikka

Vanhemmat nuoret voivat osallistua juoksutekniikka/ kuntopiiriharjoitukseen. Lisätiedot Valmennusryhmän sivuilla.KS. valmennussivut