Jäseneksi Tuusulan Voima-Veikkoihin

Seuramme jäseneksi pääsee maksamalla jäsenmaksun ja lähettämällä tarvittavat tiedot seuramme yhteyshenkilölle Anneli Kolehmaiselle. Helpoimmin teet sen näillä sivuilla sähköisellä lomakkeella.

Perhejäsenyys kattaa kaksi aikuista ja kaikki alle 18-vuotiaat lapset. 18-vuotta täyttäneistä lapsista on maksettava aikuisten jäsenmaksu.

Alla hinnat kootusti:

  • Aikuinen: 30 € (18-vuotias tai vanhempi)
  • Lapsi: 15 € (alle 18-vuotias)
  • Perhejäsenyys: 75 € (2 aikuista ja kaikki alle 18v lapset)

Varsinaisen jäsenmaksun lisäksi jaostot voivat kerätä jaostomaksun, joka maksetaan niihin jaostoihin, joiden toimintaan osallistuu. Esim. suunnistusjaoston jaostomaksu- ja jäsenetusivulle pääset tästä.

Esim. Keski-Uusimaa -rastit ovat suunnistusjaoston tarjoamaa toimintaa. Ne ovat maksuttomia suunnistusjaoston jäsenille (joko Aikuiset 1 'aktiivijäsenyys' tai Aikuiset 2 'oma harrastaminen'). Käytännössä aktiivijäseneksi voidaan katsoa myös ne henkilöt, jotka toimivat johtokunnan tehtävissä tai aktiivisesti muiden jaostojen tehtävissä.

Lisätietoja seuran toiminnasta ja jäsenyyteen liittyvistä asioista saat seuramme puheenjohtajalta Timo Vilkolta. Jos ole kiinnostunut nimenomaan jonkin tietyn jaoston (ampumahiihto, hiihto, suunnistus) toiminnasta, ota yhteyttä tämän jaoston yhteyshenkilöihin.

Jäsenmaksut voi maksaa suoraan pankkiin:

Tuusulan Voima-Veikot ry.
Handelsbanken FI17 3131 1001 3400 52

 

Jäsenlomake

Postituslista

Liity seuran postituslistalle niin saat tärkeimmät tapahtumat ja tiedotteet sähköpostiisi.