Tuplasprintti 2015

Tulokset

Yhtä rastia kohtaan kohdistuneen ulkopuolisten ilkivallan takia sarjat H21A, H35 & H40 sarjat päätettiin mitätöidä aamupäivän osalta. Asia käsitellään vielä SSL:n sääntöryhmässä.

Tuloksissa vaikuttaneet virheet on löydetty ja tulokset korjattu. Virhe aiheutui koneiden väliseen ajansynkronointiin käytetyn apuohjelman kaatumisesta leimakoneella, jonka takia online-maalin tulokset tuli ylikirjoitettua väärällä ajalla. Virheet on nyt korjattu online-maalin leima ajoilla ja tulokset on lopulliset.

Aampupäivän tulokset

Aamupäivän väliajat

Iltapäivä tulokset

Iltapäivä väliajat

Yhteistulokset

Iltapäivä ja yhteistulokset yhdessä

Kiinnostuneille tässä on myös mitätöityjen sarjojen väliajat

Kilpailuohjeet

Alustavat kilpailuohjeet löytyvät täältä

Lähtölistat

Sarjoittain

Seuroittain

Valvojan lausunto

Sprinttisuunnistukset järjestetään kahdessa osassa. Ensimmäiset kilpailut alkavat klo 11.00 ja toiset klo 13.30 alkaen. Väliin jää riittävästi aikaa palautua nopeasta 15-20 minuutin rutistuksesta.

Aamupäivän kisamaastona toimii osallistujille mahdollisesti jo aiemmista kisoistakin tuttu Hyrylän taajaman alue, jossa etenkin aamupäivän kisa juostaan. Karttoihin on selkeästi merkitty kielletyt tiealueet ja pääteiden ylitys on sallittu vain alikuluista ja kielletyn alueen ulkopuolisista kohdista. Noudattakaa kieltoja tasapuolisuuden ja reilun pelin hengessä! Valvontaakin suoritetaan, mutta kilpailunumeroitahan ei käytössä ole.

Iltapäivän kisaradat pysyvät Tuusulanväylän itäpuolella käyttäen urheilukeskuksen ja entisen varuskunnan puisto- ja asutusaluetta.

Radat ovat sprinttisuunnistuksen luonteeseen sopien nopeita ratkaisuja vaativia ja muutama pidempi välikin on lähes joka radalla monimutkaisempaa reitinvalintaa tarjoten. Rastit ovat selkeissä paikoissa ja kikkailuja ei ole käytetty.

Vain sadekelillä on mahdollisuus muutamassa heinikkorinteessä liukastella, muuten suosittelen lenkkareita tai maastojuoksukenkiä. Etenkin aamupäivällä on asfalttipintaa tarjolla paljon.

Sähäkkyyttä suunnistukseen!

Timo Sirola KeU

kisan valvoja

Kilpailukutsu

Avoin kansallinen TuplaSprintti sprinttisuunnistuskilpailu Sunnuntaina 2.8.2015, alkaen klo 11 Tuusulan Hyrylässä

Kaksiosainen henkilökohtainen kilpailu klo 11 ja klo 13.30 Henkilökohtaisen kilpailun tulokset lasketaan yhteisaikojen perusteella.

Sarjat:

Henkilökohtainen

* H21A, C, H10-H80

* D21A, C, D10-D75

Ilmoittautumiset:

Seurakohtaiset ilmoittautumiset on oltava perillä maanantaina 27.7.2015 klo 24.00 mennessä käyttäen IRMA-ilmoittautumispalvelua https://irma.suunnistusliitto.fi.

Jälki-ilmoittautumiset:

Jälki-ilmoittautumiset tulee tehdä torstaina 30.7.2015 klo 24.00 mennessä kaksinkertaisin maksuin ensisijaisesti käyttäen IRMA -ilmoittautumispalvelua tai sähköpostitse osoitteella samuli.seppala( at )kotikone.fi.

Lisenssi on oltava maksettuna ilmoittautumishetkellä. Kilpailijoita, joilla ei ole voimassaolevaa lisenssiä ei hyväksytä kilpailuun. Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava lisenssin ja emit-kortin numero.

Opastus:

Opastus kilpailupaikalle Helsingistä ja Hyvinkään suunnasta tuleville sekä Keravan ja Järvenpään suunnasta tuleville tien 145 ja 148 risteyksen liikenneympyrästä, joista matkaa kilpailukeskukseen 300m (Olympiakasarmi, Rykmentie, 04300 TUUSULA).

Pysäköinti:

Pysäköintipaikat sijaitsevat kilpailukeskuksessa.

Lähdöt:

Henkilökohtaisen kilpailun ensimmäinen lähtö: klo 11.00 ja toisen kilpailun ensimmäinen lähtö on klo 13.30.

Kartta:

Sprinttisuunnistuskartta 1:4 000, 07/2015, Tulostekartta muovikotelossa.

Toimihenkilöt:

Kilpailun johtaja: Esa Tihilä, esatihila( at )yahoo.co.uk

Ratamestariryhmän johtaja: Esa Tihilä

Valvoja:

Tiedottaja: Samuli Seppälä samuli.seppala( at )kotikone.fi